System og brukersupport

Superinvite og CupManager jobber sammen, og her finner du supportinformasjon til begge løsninger.

Superinvite

Cupmanager

Våre medarbeidere

Under har du kontaktinformasjon til de som jobber med Superinvite til daglig.

Dag Henrik Bratlie

Daglig leder

Dag Henrik har jobber med digitale løsninger siden 2004, og har god forståelse for hva brukerne ønsker. Kontakt Dag Henrik dersom om du har tekniske spørsmål, ønsker en gjennomgang, eller trenger hjelp til oppsett.

Ola Erik Frantzen

Kunderelasjoner

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsklubber, håndtering av medlems og treningsavgifter, idrettsskoler, fotball SFO, turneringer og andre aktiviteter. Han er opptatt av å finne gode og effektive løsninger for din klubb.

Robert Osvath-Boros

Utvikling

Robert har mer en 20 års erfaring fra utvikling, og er en av våre viktigste ressurser. Mye av grunnen til at våre kunder er så fornøyd, er på grunn av Robert.

Lars Bergstrøm

Salg / Marked Danmark

Lars har lang erfaring med salg og kunderelationer, og er vor mand i Danmark. Er I en Dansk klub eller forening, så tag kontakt til Lars, han hjælper jer gerne.

Joakim Borg

Utvikler / Designer

Joakim har lang erfaring som designer, og liker å utvikle nye og brukervennlige løsninger. Hos oss jobber han hovedsakelig med Front End, men også videreutvikling av våre løsninger.

Petronella Liljedahl

Systemkonsulent / Marked

Petronella har lengre tid fra hotell bransjen innen salg og kundestøtte. Hun er god teknisk, og har fokus på å hjelpe dere som kunde.

Max Martinsson

Utvikling

Max har programmert siden barndommen og har studert kognisjon vitenskap ved universitetet. Foruten mange sideoppdrag, jobbet han som en utvikler før han fortsatte med å jobbe full tid med CupManager. Max sin favorittsport er foosball.

Håvard Norlie

Salg / Marked Norge

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

Malin Lindvall

Support CupManager

Malin er en av de første du møter på support hos oss, og kan hjelpe deg med det meste. Ønsker du hjelp med kampoppsett eller resultater, så kan Malin hjelpe deg.

Stefan Evertsson

Økonomi og administrasjon

Stefan har jobbet i IT-bransjen siden slutten av 70-tallet. Han har også jobbet i Lugi Håndball hvor han administrert Lundaspelen i 5 år. Han har gjort to “Hole in one” på samme hull.

Anton Spanne

Utvikling

Anton har en doktorgrad i nevrofysiologi, men har også studert informatikk. Han er hjernen bak vår automatiserte planleggeren og ansvarlig for utviklingsspørsmål. Når han ikke forsker eller utvikler CupManager, mater han sine griser, og bygger på huset sitt.

Hvor finner du oss

Her kan du besøke oss om du ønsker å ta en tur innom.

Rull til toppen