System og brukersupport

Superinvite og CupManager jobber sammen, og her finner du supportinformasjon til begge løsninger.

Superinvite

Cupmanager

Vi i supporten

Under har du kontaktinformasjon til de som jobber med Superinvite til daglig.

Amanda Karlsson

Support

Amanda har jobbat med kundservice i många år och med ett leende på läpparna är hon alltid redo att stå till tjänst. Hon har praktiserat simning sedan barnsben och är fortsatt aktiv som simtränare. När hon inte är på kontoret eller i simhallen finner man henne sannolikt i havet eller i skogen.

Emma Sjöstrand

Support

Emma har jobbet lenge med kunderelasjoner og support, har stor teknisk interesse og er ekspert på nettsider. Hun har alltid fokus på løsninger og dine behov som kunde!

Petronella Liljedahl

Support

Petronella har lengre tid fra hotell bransjen innen salg og kundestøtte. Hun er god teknisk, og har fokus på å hjelpe dere som kunde.

Kunderelasjoner

Er du interessert i hva vi kan gjøre for å lette ditt daglige arbeid, kontakt oss.

Ola Erik Frantzen

Marknadsdirektør

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsforeninger, håndtering av medlems- og treningsavgifter, idrettsskoler, fotballskoler, turneringer og andre aktiviteter. Erik har også over 10 års erfaring med å hjelpe alle våre klubber i våre systemer.

Cristobal Muñoz Caro

Country manager Spain

Cristobal has studied Business Administration and MBA in International Sports Management. He loves rugby and sports in general. Specialist in sales, strategy and business development, with more than ten years of experience leading commercial teams of multinational companies.

Håvard Nordlie

Country Manager Norway

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

Jimmy Carlström

Country manager Sweden

Jimmy har jobbet med salg hele livet, og har en enorm interesse for sport i bunnen. Han har spilt alt som kan spilles med ball, og trener nå ungdomslag i håndball. Jimmy forteller deg gjerne om mulighetene i Cup Manager for akkurat din turnering!

Manuel Montesinos Avila

Country manager Spain

Manuell sammen, etter å ha avsluttet sin universitetsexamen i ekonomi og regnskap, en masterexamen i internasjonal sportledning ved ESBS Valencia. Han er også grunn og kokk for et futsal- og musikkarrangement i Spania, “Futsal Fest League”. Han elsker sport, men fortsetter å trene.

Hvor finner du oss

Her kan du besøke oss om du ønsker å ta en tur innom.

Rull til toppen