System og brukersupport

Superinvite og CupManager jobber sammen, og her finner du supportinformasjon til begge løsninger.

Superinvite

Cupmanager

Vi i supporten

Under har du kontaktinformasjon til de som jobber med Superinvite til daglig.

Emma Sjöstrand

Support

Emma har jobbet lenge med kunderelasjoner og support, har stor teknisk interesse og er ekspert på nettsider. Hun har alltid fokus på løsninger og dine behov som kunde!

Petronella Liljedahl

Support

Petronella har lengre tid fra hotell bransjen innen salg og kundestøtte. Hun er god teknisk, og har fokus på å hjelpe dere som kunde.

Kunderelasjoner

Er du interessert i hva vi kan gjøre for å lette ditt daglige arbeid, kontakt oss.

Ola Erik Frantzen

Marknadsdirektør

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsforeninger, håndtering av medlems- og treningsavgifter, idrettsskoler, fotballskoler, turneringer og andre aktiviteter. Erik har også over 10 års erfaring med å hjelpe alle våre klubber i våre systemer.

Håvard Bratile

Country Manager Norway

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

Jimmy Carlström

Country Manager Sweden

Jimmy har jobbet med salg hele livet, og har en enorm interesse for sport i bunnen. Han har spilt alt som kan spilles med ball, og trener nå ungdomslag i håndball. Jimmy forteller deg gjerne om mulighetene i Cup Manager for akkurat din turnering!

Fábio Ruaro

Country manager Spain

Fábio is our superstar in Spain and if you are interested in SuperInvitar (SuperInvite) or Cup Manager he is the one you should contact.”

But feel free to change or add. Just let me know.

Hvor finner du oss

Her kan du besøke oss om du ønsker å ta en tur innom.

Rull til toppen