Om Superinvite

Superinvite er eid av Invite AS og er en løsning som har eksistert siden 2012. Løsningen er bygget opp av og for idrettsklubber i Norge og Sverige basert på deres behov. Siden oppstart har over 1 100 klubber blitt indrodusert for Superinvite. Sammen med Cup Manager utgjør vi en totalløsning innen områder som gjelder innbetalinger til klubber og foreninger, samt verdens ledende turneringsløsning. Vår fokus er å skape en løsning som fungerer i hverdagen til klubber og foreninger.

Aerial view of soccer field at night
0
Utsendelser
0
Brukere
0
Invite AS kunder
0
Transaksjoner pr. år

Våre medarbeidere

Under har du kontaktinformasjon til de som jobber med Superinvite til daglig.

Amanda Karlsson

Support

Amanda har jobbet med kundeservice i mange år og med et smil om munnen er hun alltid klar til å stå til tjeneste. Hun har drevet med svømming siden barndommen og er fortsatt aktiv som svømmetrener. Når hun ikke er på kontoret eller i svømmebassenget, kan du sannsynligvis finne henne i sjøen eller i skogen.

Emma Sjöstrand

Support

Emma har jobbet lenge med kunderelasjoner og support, har stor teknisk interesse og er ekspert på nettsider. Hun har alltid fokus på løsninger og dine behov som kunde!

Petronella Liljedahl

Team leader support

Petronella har lengre tid fra hotell bransjen innen salg og kundestøtte. Hun er god teknisk, og har fokus på å hjelpe dere som kunde.

Ola Erik Frantzen

Marknadsdirektør

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsforeninger, håndtering av medlems- og treningsavgifter, idrettsskoler, fotballskoler, turneringer og andre aktiviteter. Erik har også over 10 års erfaring med å hjelpe alle våre klubber i våre systemer.

Cristobal Muñoz Caro

Country Manager Spain

Cristobal har studert Business Administration og MBA i International Sports Management. Han elsker rugby og sport generelt. Spesialist innen salg, strategi og forretningsutvikling, med mer enn ti års erfaring med å lede kommersielle team av multinasjonale selskaper.

Håvard Bratile

Country Manager Norway

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

Jimmy Carlström

Country Manager Sweden

Jimmy har jobbet med salg hele livet, og har en enorm interesse for sport i bunnen. Han har spilt alt som kan spilles med ball, og trener nå ungdomslag i håndball. Jimmy forteller deg gjerne om mulighetene i Cup Manager for akkurat din turnering!

Manuel Montesinos Avila

Country Manager Spain

Manuell sammen, etter å ha avsluttet sin universitetsexamen i ekonomi og regnskap, en masterexamen i internasjonal sportledning ved ESBS Valencia. Han er også grunn og kokk for et futsal- og musikkarrangement i Spania, “Futsal Fest League”. Han elsker sport, men fortsetter å trene.

Stefan Evertsson

Finance & administration

Max har programmert siden barndommen og har studert kognitiv vitenskap på universitetet. I tillegg til mange sideoppdrag, jobbet han som utvikler før han gikk videre til å jobbe heltid på Cup Manager. Max er best på kontoret på fussball.

Anton Spanne

Developer

Anton har doktorgrad i nevrofysiologi, men har også studert informatikk og matematikk. Han er hjernen bak våre automatiske funksjoner og ansvarlig for utviklingsspørsmål. Når han ikke forsker på eller utvikler Cup Manager, mater han grisene sine og bygger huset sitt.

Joakim Borg

Developer & designer

Joakim har lang erfaring som designer og liker å utvikle nye brukervennlige og tilgjengelige løsninger hos oss. Her jobber han hovedsakelig med våre ulike frontends, men det vil også skje noe videreutvikling av våre eksisterende løsninger.

Max Martinsson

Developer

Max har programmert siden barndommen og har studert kognitiv vitenskap på universitetet. I tillegg til mange sideoppdrag, jobbet han som utvikler før han gikk videre til å jobbe heltid på Cup Manager. Max er best på kontoret på fussball.

Robert Osvath-Boros

Developer

Robert har mer enn 20 års erfaring innen utvikling og er en av våre viktigste ressurser. Mye av grunnen til at kundene våre er så fornøyde skyldes Robert!

Dag Henrik Bratlie

CEO Invite Sports

Dag Henrik har jobbat med digitala lösningar sedan 2004 och har en god förtåelse för vad användare önskar sig. Kontakta Dag Henrik om du har tekniska frågor kring Superinvite, önskar en genomgång av våra tjänster eller är intresserad av något annat samarbete.

Rull til toppen