Om Superinvite

Superinvite er eid av Invite AS og er en løsning som har eksistert siden 2012. Løsningen er bygget opp av og for idrettsklubber i Norge og Sverige basert på deres behov. Siden oppstart har over 1 100 klubber blitt indrodusert for Superinvite. Sammen med Cup Manager utgjør vi en totalløsning innen områder som gjelder innbetalinger til klubber og foreninger, samt verdens ledende turneringsløsning. Vår fokus er å skape en løsning som fungerer i hverdagen til klubber og foreninger.

Aerial view of soccer field at night
0
Utsendelser
0
Brukere
0
Invite AS kunder
0
Transaksjoner pr. år

Våre medarbeidere

Under har du kontaktinformasjon til de som jobber med Superinvite til daglig.

Dag Henrik Bratlie

Daglig leder

Dag Henrik har jobber med digitale løsninger siden 2004, og har god forståelse for hva brukerne ønsker. Kontakt Dag Henrik dersom om du har tekniske spørsmål, ønsker en gjennomgang, eller trenger hjelp til oppsett.

Ola Erik Frantzen

Kunderelasjoner

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsklubber, håndtering av medlems og treningsavgifter, idrettsskoler, fotball SFO, turneringer og andre aktiviteter. Han er opptatt av å finne gode og effektive løsninger for din klubb.

Robert Osvath-Boros

Utvikling

Robert har mer en 20 års erfaring fra utvikling, og er en av våre viktigste ressurser. Mye av grunnen til at våre kunder er så fornøyd, er på grunn av Robert.

Håvard Norlie

Salg / Marked Norge

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

Joakim Borg

Utvikler / Designer

Joakim har lang erfaring som designer, og liker å utvikle nye og brukervennlige løsninger. Hos oss jobber han hovedsakelig med Front End, men også videreutvikling av våre løsninger.

Petronella Liljedahl

Systemkonsulent / Marked

Petronella har lengre tid fra hotell bransjen innen salg og kundestøtte. Hun er god teknisk, og har fokus på å hjelpe dere som kunde.

Patrik Redgård

Leder Support

Patrik har ett förflutet på Lundaspelen i handboll som eventkoordinator på Lunds arena. Efter en sväng om Norge på en skidresort är han nu tillbaka i Lund och på Cup Manager. När han inte jobbar är han aktiv i scoutrörelsen och gillar att spela kubb.

Max Martinsson

Utvikling

Max har programmert siden barndommen og har studert kognisjon vitenskap ved universitetet. Foruten mange sideoppdrag, jobbet han som en utvikler før han fortsatte med å jobbe full tid med CupManager. Max sin favorittsport er foosball.

Malin Lindvall

Support CupManager

Malin er en av de første du møter på support hos oss, og kan hjelpe deg med det meste. Ønsker du hjelp med kampoppsett eller resultater, så kan Malin hjelpe deg.

Anton Spanne

Utvikling

Anton har en doktorgrad i nevrofysiologi, men har også studert informatikk. Han er hjernen bak vår automatiserte planleggeren og ansvarlig for utviklingsspørsmål. Når han ikke forsker eller utvikler CupManager, mater han sine griser, og bygger på huset sitt.

Stefan Evertsson

Økonomi og administrasjon

Stefan har jobbet i IT-bransjen siden slutten av 70-tallet. Han har også jobbet i Lugi Håndball hvor han administrert Lundaspelen i 5 år. Han har gjort to “Hole in one” på samme hull.

Rull til toppen