NIF integrert medlemsløsning

Fra kr 199,- pr måned

Consio brukes av blandt annet DNT (Den Norske Turistforening) med sine 350 000 medlemmer, Blindeforbundet, med flere. Dette gjør at løsningen kan tilby et bredt spekter av funksjonalitet. Sammen med Superinvite, er dette en god kombinasjon. Consio er et NIF godkjent Medlemssystem.

SUPERINVITE + CONSIO IDRETT

Superinvite er en ledende løsning for en effektiv og sikker prosess rundt innbetalinger til idrettsklubber i Norge og Sverige. Sammen med turneringssystmet vårt Cup Manager, teller vi over 1000 kunder rundt om verden. Med Consio Idrett sitt NIF godkjente medlemssystem på laget blir vi enda sterkere.

CONSIO

Consio er et medlemssystem fra Team Data System as. Siden 1995 har medlemssystem fra oss vært i bruk hos store medlemsorganisasjoner. Turistforeningen, blant flere har benyttet systemet i fere tiår. Consio er et godt utprøvet og solid NIF Integrertmedlemssystem som kan håndtere store organisasjoner, så vel som små idrettslag og klubber.

DITT BEHOV, DINE VALG

Det kan være varierte behov for funksjonalitet, ettersom noen klubber er mer avansert driftet enn andre. Derfor lar vi deg velge den løsnigen som passer best for dere. Superinvite benyttes som vanlig, og dere får dermed en totalløsning som dekker de aller feste behov. 

HVA BLIR VEIEN VIDERE?

Veien videre vil være å sende oss et Excel-ark med alle medlemmer fra 2020, og som skal brukes som grunnlag for 2021 utsendelsen. Bruker du Superinvite på Medlemskontingent og / eller Trenings og aktivitetsavgifter allerede, er det gjort på et par minutter. Alternativt kan vi hente ut listen direkte fra Idrettsregistreringen hos NIF.

Consio Idrett priser

Vi ønsker også å være åpen og transparente rundt våre priser, slik at du ikke får overraskelser etter at vi har inngått avtale. Consio Idrett tilbyr et heldekkende medlemssystem, men er også svært konkurransedyktige på priser. Vi gjør det mulig for klubber og jobbe med topp kvalitet til en rimelig pris.

Månedspris

Fra Kr 199,- Pr måned

Månedsprisen er kr 0,40 øre pr aktive medlem som er registrert i Consio, med en minimumspris på 199 Kr pr. måned. Dette er en brukervennlig modell, da prisen speiler behovet klubben har. Månedsprisen inkluderer blant annet drift av løsningen, NIF relaterte kostnader, og andre forhold som kreves for å drifte Consio Idrett.

Transaksjoner

1,7% til 2,9% + 4 Kr

I Consio Idrett kan klubben selv velge om det skal være klubben eller medlemmene som betaler transaksjonskostnaden – eller om man velger å dele på den. Prisene inkluderer alle forhold som gjelder gjennomføring av transaksjonen, refusjoner, uttak til bankkonto, osv. Alt av oppgjør og lister skjer i sanntid.

Oppstart

Kr 1200,- Engangskostnad

Medlemshåndtering kan være enkelt, og det kan noen ganger kreve tilpassninger i forhold til klubbens behov. For at dere skal komme best mulig ut fra start, er det derfor inkludert en time med en teknisk person fra Consio. I løpet av denne timen setter man opp grunnstrukturen, og samtidig sørger for en grunnleggende forståelse av løsningen. 

Espen har bred erfaring fra klubbdrift, og er daglig leder for Consio. Kontakt Espen om du har spørsmål om Consio Medlemsløsning.

Espen Berg
Kundekontakt Consio

Telefon: 476 73 955
E-post: espen(at)teamdata.no

Rull til toppen