GDPR / Personvern i Superinvite

Superinvite tar personvern på alvor, og fra og med Juli 2018 kom nye retningslinjer tilknyttet GDPR. Her de konkrete funksjonene i Superinvite vi har lagt til rette for å ivareta personvern:

  • Alle kan reservere seg mot eposter fra Superinvite systemet. Det gjelder invitasjoner, kvittering, påminnelser, eller andre forhold der vi trenger å sende bruker informasjon. Dette gjør de enkelt via å trykke på Unsubscribe i bunnen av alle eposter de får fra Superinvite.
  • Alle som ligger i systemet kan også reservere seg mot å motta invitasjoner fra Superinvite systemet. Det styrer dere som organisasjon under Ordrelisten og Vis detaljer. Her kan du huke av for at person skal ekskluderes fra fremtidige invitasjoner.
  • Superinvite har en mye brukt Live rapport, der alle data vises i sanntid. Er det en person som ikke skal vises i listen, kan du huke av for dette under Ordre detaljer fra Ordre listen.
  • Deaktivering av live linker – Dersom du har publisert en live-link (Sanntidsrapport), og du angrer eller ønsker å deaktivere linken, kan du enkelt gjøre det under Del denne rapporten under Rapporter.
Rull til toppen