Nye funksjoner i Superinvite – mars 2022

Vinteren er snart over og foreløpig ser det ut som vi slipper unna nye runder med Covid. Vi i Superinvite har ikke ligget på latsiden, og har den siste tiden utviklet flere nyttige funksjoner som gjør hverdagen lettere for klubbene.

QR Kode

Det å benytte QR kode kan være nyttig i mange sammenhenger, og spesielt når du trenger kontroll på oppmøte. Vi har nå full støtte for å bruke QR kode ved ankomst, slik at klubben hele tiden har kontroll på de som har møtt opp, eller ikke er til stede. Du kan lese mer om Superinvite sin QR kode løsning her.

FFO rapport

En del klubber har etterlyst en egen rapport som gjelder fradrag for «Barnepass» for de som har barn på FFO / IFO. Du kan nå enkelt laste ned en egen rapport på dette under «Innstillinger». Husk at du først må sette hvilke utsendelser som er berettiget FFO / IFO fradrag, og hvilket felt som er Fødselsdato på barnet. Har du spørsmål om FFO rapporten, så ta kontakt med oss.

Felt for «Navn» i registreringsskjema

Superinvite jobber med mange hundre idrettsklubber, og hvordan hver enkelt klubb bygger opp sitt registreringsskjema velger de selv. Men for at vi skal kunne presentere best mulig lister og rapporter, så er det viktig at vi et hvilket felt som gjelder «Navn» på deltaker eller medlem. Du kan nå gjøre dette veldig enkelt ved å merke registreringsfeltet med «Navn», så er det klart.

Deltakerbetaling i CupManager

CupManager har de siste tiden jobbet med å pusse opp alle forhold som har med resultatsidene, påmelding, og cupnettsider å gjøre. Alt dette er nå tilgjengelig for dere som brukere. Nå lanserer vi også deltakerbetaling for turneringer gjennom CupManager. Dette gjør at alle foreldre / deltakere kan betale blant annet egenandeler, overnatting og deltagerkort gjennom CupManager. Trenger du en gjennomgang eller hjelp, ta kontakt: https://cupmanager.net/en/support/

Del dette innlegget

Flere nyheter

Skroll til toppen