Lansering av oppmøtelister

Superinvite oppmøte lister og oppmøte kontroll

Den siste tiden har Superinvite blitt oppdatert med en helt ny funksjon for oppmøte kontroll. Denne er relevant å bruke i flere tilfeller:

  • Foreldre / medlemmer gir beskjed om de kommer eller ikke i forkant, slik at klubben har bedre forutsigbarhet og kan planlegge bedre.
  • Ved selve oppmøtedagen kan den som har opprop veldig enkelt huke av de som har kommet, eller ikke. Foreldrene får da en melding om at deltaker har møtt opp.
  • Via den nye muligheten for å sende meldinger til hverandre, forbedrer man kommunikasjonen mellom klubb og medlem / deltaker.

Forutsigbarhet skaper fordeler

Alt klubben trenger å gjøre, er å gå inn å sette hvilke ukedager hvert produkt (Alternativer) gjelder, så gir Superinvite full oversikt over hvem som skal komme de forskjellige dagene. For å se hvordan du setter opp ukedagene og hvordan listene fungerer, kan du gå inn på Superinvite sin hjelpeside for oppmøte kontroll.

Har du spørsmål til overstående, kan du bare kontakte oss.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Flere nyheter

Lansering av oppmøtelister

Superinvite oppmøte lister og oppmøte kontroll Den siste tiden har Superinvite blitt oppdatert med en helt ny funksjon for oppmøte kontroll. Denne er relevant å…

Les mer

Vilkår for deltakere

Vilkår for deltakere Om påmeldings- og betalingsløsningen levert av Invite AS Invite AS leverer en påmeldings- og betalingstjenesten www.superinvite.no, som fungerer som et mellomledd mellom…

Les mer

Invite TOS

Invite AS Customer Terms of Service Last Modified: 03.09.2020 PLEASE READ THESE CUSTOMER TERMS OF SERVICE CAREFULLY. This is a contract between you (the Customer)…

Les mer
Rull til toppen