Håndtering av refusjoner

Til dere som har avlyst arrangementer, FFO, etc på grunn av Corona situasjonen

Som alle er kjent med er det unntakstilstand og de fleste idrettsklubbene sliter om dagen. I en slik tid er naturlig at man vurderer om man trenger refusjon eller ikke, men det er ikke gitt at alle har et ønske om å få tilbake penger umiddelbart. Mange ønsker å bidra til dugnaden som pågår for at idretten og idrettsarrangementer skal overleve.

Noen klubber begynte å refundere forrige torsdag. Mange av disse angret i etterkant, da de oppdaget at flere ikke hadde behov for refusjon, men ville bidra i en vanskelig tid. Da er det vanskelig/umulig å trekke tilbake refusjonen når den er gjort.

Den vanligste løsningen vi ser rundt omkring og som vi ser fungerer godt, er at klubben tilbyr folk å velge være seg refusjon.

1. Ingen refusjon. Klubben kan slippe å refundere og at alt kan gå til å kompensere tapet for klubben/arrangementet

2. Refunder halvparten av pengene. Altså at klubben kan refundere halvparten og at halvparten da kan gå til å kompensere tapet for klubben/arrangementet.

3. Full refusjon av pengene klubben har mottatt, altså fratrukket transaksjonskostnaden kortselskapene osv allerede har tatt. Dette er da alle pengene minus transaksjonsgebyret.

Klubbene som har gjort dette forteller at ca. 50% velger alternativ to. Ca. 30% velger alternativ èn og de resterende ca 20 prosentene velger alternativ tre. 

Dette forenkler også det administrative, da man kun håndterer responsen fortløpende i henhold til ønske. Har man delbetaling betyr dette at man ikke trenger avbryte ordren og alt fortsetter som normalt. Men man refunderer evt de som ønsker det, det beløpet de ønsker. De som eventuelt ikke responderer, refunderer man ikke før de eventuelt svarer.

Når det gjelder «frysing» av Delbetaling / Autotrekk, ta kontakt med oss om dere har noen spørsmål rundt det, eller andre forhold.

Vi heier på dere, og er tilgjengelig for å hjelpe og bidra i en vanskelig tid.

Vennlig hilsen oss i Superinvite

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Flere nyheter

Lansering av oppmøtelister

Superinvite oppmøte lister og oppmøte kontroll Den siste tiden har Superinvite blitt oppdatert med en helt ny funksjon for oppmøte kontroll. Denne er relevant å…

Les mer

Vilkår for deltakere

Vilkår for deltakere Om påmeldings- og betalingsløsningen levert av Invite AS Invite AS leverer en påmeldings- og betalingstjenesten www.superinvite.no, som fungerer som et mellomledd mellom…

Les mer

Invite TOS

Invite AS Customer Terms of Service Last Modified: 03.09.2020 PLEASE READ THESE CUSTOMER TERMS OF SERVICE CAREFULLY. This is a contract between you (the Customer)…

Les mer

Invite AS DPA

Invite AS Data Processing Agreement Last Modified: 03.09.2020 This Invite AS Data Processing Agreement (“DPA”), that includes the Standard Contractual Clauses adopted by the European…

Les mer
Rull til toppen