Superinvite oppdaterers – 25.03.2017

Superinvite oppdaterers – 25.03.2017

Superinvite ble den 25.03.2017 oppdatert med følgende nye funksjoner:

Månedsrapportering

De nye månedsrapportene er nå tilgjengelig under «Innstillinger». Denne gir deg full oversikt over alt som har skjedd i foregående måned, og det gjør jobben til regnskapsfører vesentlig enklere. Her har du oversikt over alle bevegelser som har skjedd, både ut og inn på Stripe kontoen deres. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en gjennomgang.

Rabatt kuponger
Har dere noen som skal ha spesielle tilbud eller priser på en utsendelse? Da kan dere enkelt definere hvilke alternativer de skal ha tilgang til, og opprette en rabatt kode som representerer de produktene du velger skal vises på koden. Dette er nyttig dersom noen feks skal betale halv pris på grunn av begrenset økonomi osv.

Endring i valg av antall produkter
De som skal legge produkter i handlekurven, kan nå enkel legge inn flere samtidig. Dette er spesielt nyttig i de situasjoner der man skal legge til mange personer på ett produkt.

Send kvittering på nytt
Dersom man har behov for å sende kvittering på nytt, kan man nå enkelt gjøre det på selve ordren i Superinvite. Du kan også sende ny kvittering til en annen epost enn den som ligger der opprinnelig.

Skal dere ha salgsdugnad?
Dugnadsmestern AS promoterer Superinvite til salg av dugnadsartikler for klubber. Til alle Superinvite kunder tilbyr de nå opp til 30% rabatt, og har gode tilbud som igjen gir ekstra gode inntekter for klubben. Gå inn på dugnadsmestern.no, eller kontakt Tom på telefon 91 31 33 15 – oppgi «Superinvite» som referanse.

Superinvite jobber nå med nærmere 400 klubber i Norge, og vi får kontinuerlig ny og spennende erfaring rundt rutiner som er effektive ved bruk av Superinvite. Ikke nøl med å kontakte oss dersom dere har behov for å diskutere hvordan vi best mulig kan få en god flyt rundt innbetalinger og lister.

Del dette innlegget

Flere nyheter

Skroll til toppen